Střecha odolná proti letní bouři?

Teplo léta uvítají mnozí; v některých částech Evropy však bude spojeno se zvýšeným rizikem nepříznivého počasí a silného větru. Změna klimatu přináší stále více letních bouří, které mohou poškodit vaši střechu.

Ke zvednutí krytiny dochází, když je tlak pod střešním systémem vyšší než ten, který je nad ním. Jak vítr prochází přes střechu, tlak nad střešním systémem klesá, zatímco tlak ve spodní části se zvyšuje skrz otvory a vstupní body. Stejně jako křídlo letadla při vzletu tento efekt táhne střešní panel nahoru a může poškodit nebo roztrhnout střechu.

Pod střechami GERARD se ale nemusíte bát. Může se k vám dostat hurikán o rychlosti 160 km/h, ale naše střechy odolné vůči extrémním povětrnostním podmínkám by mohly odolat i tomu! Podle našeho hurikánového testu a zpráv z celého světa určitě ano! Proč je GERARD tak jedinečně silný? Protože je větrný štít prakticky eliminován díky jedinečnému horizontálnímu upevňovacímu systému, každý panel je vodorovně připevněn v 8 různých bodech pomocí silných spojovacích prvků nebo hřebíků ke střešním latím. Většina ostatních střešních produktů využívá vertikální způsoby upevnění, které jsou náchylné ke zvednutí při silném větru.

Důmyslný sytém, pokud jde o tvar a upevnění vaší střechy, může pomoci zabránit extrémnímu větru, aby nemohl zachytit vaši střechu a odfouknout ji. Bez ohledu na to, jak silný vítr budou mít klimatické změny, GERARD ochrání vaši střechu a váš domov!

Střecha odolná proti letní bouři?